Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirek!

Helló!Itt minden nap új hireket olvashatsz kedvencedről!

Sziasztok!Újra irom a cikkeket kedvencünkről,úgy hogy gyere minden nap és olvass!

 

 

Selena Gomez nem tetkót, csak hennát újított, de cool!

       Ha esetleg megrémülnétek a fotó láttán, megnyugtatásul közöljük, hogy Selena Gomez nem lövetett új tetkót magára, csak hennával festtette magára saját nevét. Az ábra, melyen beceneve (Sel) kedves csillagok társaságában látható, sokkal kevésbé tartós, mint barátja,Justin Bieber igazi tetkói. Szerintetek milyen?

Selena hennája 

 

 

 

 

 

 

 

Selena Gomez felhagy az énekléssel:

Selena Gomez felhagy az énekléssel

  Selena Gomez nemrégiben azt nyilatkozta,hogy nem veszi komolyan az zenélést! Most még inkább úgy tűnik, komolyan gondolta a szavakat, ugyanis kijelentette: felhagy a zenéléssel, hogy szinészi karrierjére koncentrálhason.                                                                                              Selena még egészen kicsiként kezdte el a szinészetet a Barney and friends cimű gyermeksorozatban. Csak később kezdett el érdeklődni az éneklés iránt, ezért érthető, hogy a szinészet mindig előbbrevaló lessz nálla. Habár eddik panasz nélkül csinálta mindkettőt, a Disney hercegnő úgy érzi nem tud többé egyszerre koncentrálni minkettőre.                        `Azt hiszem, talán egyszerre egy dologhoz kéne ragaszkodnom. És ez valószinüleg a szinészet lessz- mondta Selena az E! Newsnak. - Úgy gondolom, a zene örökre az életem része marad, még ha ez csak abból is áll majd, hogy énekelgetek a házban vagy a kocsiban. De úgy érzem a szinészet tartozik igazán hozzám.`                                                                  A Disney ódvöskéje hozzátette, hogy nem bánta meg az éneklést. `A zene természetesen remek lehetőség arra, hogy fejlődjek, de most leginkább olyan karakterekkel tudnék fejlődni, amelyek pont az ellentéteim.`  

                                                                                           2011.augusztus 5.  

 

 

 

 

Selena és Justin: feszültség és féltékenység?

  A pletykák szerint egyre feszültebb a levegő a sztárpár között, ennek pedig a féltékenység az oka. Sokak szerint Selena féltékeny barátjára a korábbi sikerek miatt, Justin pedig barátnője nagyobb hirnevét nem veszi jó szemmel.

 

Selena és Justin: feszültség és féltékenység?

 

  Selena Gomez és Justin Bieber már egy ideje egy párt alkotnak. Mindketten sikeresek és hiresek, de ennek ára is van, hiszen kapcsolatuk hamar áttérhet a rossz oldalra.                                                                         Selenának mostanában nagyon jól mennek a dolgai, hiszen 17 évesen irta alá első lemezszerződését, azóta pedig évente új albumot ad ki. Legutóbbi albumának a When the sun goes down cimet adta, ami pedig harmadik szólóalbuma. Július 1-én volt legújabb filmje, a Monte Carlo premierje, valamint a fiatal tehetség üzleti ügyei is nagyon jól mennek.         Ezzel szemben Justin 13 évesen kötötte meg első lemezszerződését, és első albuma, a My World hatalmas sikernek örvendhet. Innentől kezdve az énekes karrierje beindult, sokszor jár koncertezni, rengeteg TV showban szerepelt már, valamint az elnökkel, Barack Obamával is énekelt már együtt. Három év alatt hét kislemeze és három nagylemeze jelent meg, igy a zenei csatát ő nyerte.                                                                                     Mindketten részt vesznek a parfümbizniszben is, de úgy tünik, ebben is Bieber a sikeresebb, ugyanis Someday nevü parfümje vezeti az eladási listákat. Viszont Selena sokkal sikeresebb párjánál, ugyanis először neki állitották a Madame Tussaud múzeumban viaszszobrot, mig Justinnnak csak pár hónapal később.                                                                                Ezek után nem csoda, hogy féltékenyek egymásra, még akkor is, ha nem ezt állitják. A féltékenységet az is bizonyitja, hogy amikor Selena koncertezett, párja felsétált a szinpadra, majd előadta egyik dalát, megmutatva barátnője rajongóinak tehetségét.                                            Lehetséges,hogy ez vet véget a sztárpárnak vagy megoldják gondjaikat???

2011.augusztus 4.                             

             

  

 

 

 

 

Teen Vouge,a legjobb öltözött 50 nő:

  Ebben az évben is összeállitotta a Teen Vouge az 650 legjobban öltözött nő listáját.

  A nevek közt szerepel az AMA-dijas Rihanna,a vámpirnaplók sztárja,Nina Dobrev,a countryénekesnő,Taylor Swift, és még sokan mások.A listán sokak kedvence,Lady Gaga nem szerepel, továbbá,Beyonce sem található meg a dijazattok között. Szeretett Sztárunk Selena Gomez a 28-adik helyett kapta.Sajnálom hogy nincs benne a legjobb tizbe.De ez is egy jó eredmény.

Az első tiz helyezett:

1.)Alexa Chung

2.)Emma Roberts

3.)Carey Mulligan

4.)Kate Boswort

5.)Lea Michelle

6.)Camilla Belle

7.)Kristen Stewart

8.)Taylor Swift

9.)Olivia Palermo

10.)Rachel Bilson

a teljes listához kattints ide!

2010. november 28.

 

 

 

 

 

Selena Gomez:`Elég unalmas vagyok`:

  Egy kanapén feküdve,a fejét az anyukája vállára téve Selena Gomez egy egész átlagos 18 éves lánynak tűnik.Sötétkék farmernadrág van rajta,amihez Converse tornacipőt és egy aranyos pólót visel.Nem is gondolnánk,hogy a csillogó szemek mögött egy sztár bújik.

Selena Gomez: „Elég unalmas vagyok”

  Nem csak a külseje varázslatos-a Disney csatorna Varázslók a Waverly Place-ből cimű sorozatának a főszerelőjeként ismerte meg a világ.Nemrég jelent meg a divatmárkája az Egyesült Államokban,miközben az énekesi karrierjét egyengette, videoklippjeit forgatta.De a rivaldavénytől távol Miss Gomez csak egy egyszerű tinilány,aki ugynúgy stresszel a fiúkkal kacsolatban, és a barátjaival jár szórakozni,mint minden korabeli...

  És hogy mit szeret a szupersztár a szabadidejében tenni?`A szabadidőmben abszolút semmit nem szeretek csinálni,mert az idő nagyrészében elfoglalt vagyok.Hogy őszinte legyek,elég unalmas vagyok!Ha nem pihenek akkor DVD-ket nézek,vagy bowlingozni megyek.Amikor kimegyek,farmerben tezem,a hajamat copfba kötve.Az emberek általában nem igy látnak,szóval könnyű elvegyülnöm.`

  Hogy áll a randizással?`Az egyetlen ember,akivel mostanában randizgatok,az én vagyok.Ettől függetlenül szeretnék valakivel találkozni,aki édes,akiben bizhatok és aki megnevettet.De a szerelem mindig akkor jön,amikor a legkevésbé számitunk rá...`

2010. november 25. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijött a Rain without Rain spanyol klippje:

  Talán sokakanak meglepetésnek számit,hiszen nem volt hir arról,hogy készül videó az Un ano sin ver Iloverhez!Most megnézhető!

Kijött az A Year without Rain spanyol klipje

  Selena Gomez a Year without Rain cimű albumán hallható Un ano sin ver Iloverből is készitettek videót,talán sokak meglepetésére.Lehet ugy tervezték,hogy meglepetésként berobbantják a lemez névadójának sanyol nyelvű verzióját. Mindenesetre,ha ezt tervezték,sikerült nekik.

  Ugyan irt Selena egy célzást,biztosra nem vehettük a dolgot: "Nagyon fura visszatérni ebben a ruhában...Spanyol verzió" Az Un ano sin ver Ilover egyébként az A Year without Rainre alapul,csak néhány képkocka más,mint azeredeti klippen. Ha megszeretnéd tekinteni Az Un ano sin Iluvia-át katt a következő linkre:

Un año sin lluvia (videoklip)

                                                                             2010.november 22. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Selena Gomez megtanulna Spanyolul:

  A hires szinésznő a napokban jelentette ki,hogyszivesen megtanulná a spnyol nyelvet is.

Selena Gomez megtanulna spanyolul

  A hiresség bevallotta :annak ellenére,hogy megérti a nyelvet,a beszéddel már néha gondjai akadnak:"Nagyon szeretném megtanulni a spanyol nyelvet is,birtokolnom kell ezta nyelvet. Gyakorlok amennyit csak tudok,de könnyebben megértem,mint ahogy beszélem".-nyilatkozta Selena Gomez a Latina magazinnak.

  "Számos előző interjúmban spanyolul kérdeztek,én meg angolul feleltem,mert szégyellem,ha valamit hibásan mondok."-tette hozzá az énekesnő.

2010.augusztus 27.

 

 

 

Selena és kutyái:

  Dögönyözni való édesek!Most kiderül,miért bolondul négylábú kedvencéért Selena Gomez!

  Selena meg van bolondulva Willie-ért,a négyéves csau-labrador keverékért.Ő a legnagyobb négy kutyája közül(a többi kutyája neve: Fina,Wallace,Chip),és egyben a legkedvesebb számára.A szomszédoktól örökbe fogadott Willie nagyon aranyos,és megvédi a gazdiját a tolakodó rajongóktól.

2010.augusztu 26.

 

 

 

Tiltott szerelem!:

  Veszélyes érzelmek,vagy csak rosszirű pletyka?Selena Gomez és mostohaapja,Brian egyre többször látható kettesben,elég félreérthető helyzetben.Csak nem járnak titokban?

Tiltott szerelem?

  Elhagyott sikátor a Puerto Rico-i San Juanban:egy sötét hajú tinilány és idősebb férfi kisérője bizalmasan beszélget.Nyaralnak, fotózzák egymást.A lány a férfi vállára hajtja a fejét,vidáman nézi a digitális fényképezőgép kijelzőjét,rajta a közös képpel.Nevetnek, ragyog a szemük.Minden olyan mintha szerelmespár lennének.

  Lehet,hogy Selena a tűzzel játszik?-Tényleg belement ebbe a tiltott szerelembe?"Nem-hangzik a válasza.-Nagyon Boldog vagyok,hogy anyám ennyire jó fej pasit talált magának.Brian olyan mintha az apám lenne és a legjobb barátom egy személyeben.Szuperejól megértjük egymást.

  Nos,remélhetőleg ez csak egy rosszindulatú pletyka.

2010.augusztus 25.

 

 

 

A Year Without Rain videoklip-premier!

  Az angol nyelvű Disney Channelen augusztus 27-én fog megjelenni Selena második kislmeze,az A Year Without Rain.

Holnap A Year without Rain videoklip-premier!

  Bizonyára mindenki izgatott,ugyanis Selena másodig kislemeze, egyben albumának cime,az A Year Without Rain augusztus 27-én fog debűtálni az Amerikai Disney Channelen.Selena ahirt Twittwren üzente meg rajongóinak.

  Selena első albuma aranylemez lett,amivel születésnapjánlepték meg.A második lemez első dala a Round and Round,mely nyár közepén jelent meg,mellesleg Budapesten forgatták a videoklippet is hozzá.

  A Year Without Rain cimű számoteddig csak feldolgozva hallhattuk, de a mostani koncertjein ismár énekli a 18. éves énekes-szinésznő. Aki még nem hallotta Selena vezrióját,    hallgassa meg!

2010.augusztus 24.

 

 

 

 

Interjú Bridgit Mendlerrel:

  Egy interjú nyilvánosságra került,amelyet itt olvashatsz.A teljes cikk az OK magazinban jelent meg.

Interjú Bridgit Mendlerrel – folytatás

OK:Bridgit!Milyen hirességnek lenni?                                                             Bridgit:Hát,szerintem nem változott semmi.Kicsit furcsa,hogy felismernek az utcán,én vagyok az ujságok cimlapján,és autogramot kell osztogatnom.Néha igazán ideges tudok lenni,ha kimegyek az utcára az ujságért,és azonnal három-négy fotós is lekap.

OK:Látom,szerény maradtál igy is.De mi változott azóta?Az egész világ tudja,hogy hamarosan uj albumod lessz,ugye?                                 Bridgit:Sokat tervezgettem a lemezt,és sikerült véghezvinnem,amit szerettem volna4A lemezen rajta lessz a Good Luck Charlie főcimdala,és még egy dal a sorozathoz,természetesen a How to Belive.Az album cime My Best lessz.Igazán sokat dolgoztunk a srácokkal,hogy sikerüljön.

OK:Ha meg szabad kérdezni,kivel énekelni legszivesebben duettet?   Bridgit:Természetesen Selena Gomezzel,Demi Lovatóval és Taylor Swiftel.

OK:Miért éppen velük?                                                                                         Bridgit:Mert Taylor a példaképem,Selena a barátnőm,Demi pedig egy barát,akire felnézek.

OK:Tehát akkor az is igaz,hogy bekerültél az első számú Disney-sztárok közé?                                                                                                          Bridgit:Ez igaz,Hetedik vagyok,az első Selena,a második Miley Cyrus, a harmadik Demi,én hetedik vagyok.

2010.augusztus 23.

 

 

 

A WOWP filmváltozata Emmy-dijat nyert:

  Mindenki ismeri a Disney csatorna népszerű sorozatát a Wisards of Wawerly Place-t.A sorozatbólfilmet is forgattak,amely Emmy-dijat nyert.

A WOWP filmváltozata Emmy-díjat nyert

  Van oka örülni a Wisards of Wawerly Place csapatának.2009-ben a népszerű Disney-sorozatból film készült amelynagysikert aratott.A sorozat alkotói elmondták,hogy afilmnek lessz folytatása.Szintén a tavalyi évben nyerte el a sorozat a rangos Emmy-dijat.

  Selena Gomez érthető módon nagyon örült a hirnek.A napokban jelentette be,hogy a Wisards of Wawerly Place elnyerte az Emmy-dijat. A rajongók,örömmel fogatták a hirt.

Az erről készült videó itt megnézhető.

2010.augusztus 22.

 

 

 

A Daily News interjúja Selena Gomezzel:

  Selena Gomez a Daily Newsnak válaszolt pár kérdésére.A rövid interjúban azt is elmondta,mennyire kellemetlen volt egy 15 éves lány szerepét eljátszania.

A Daily News interjúja Selena Gomezzel

-Hogy jössz ki Beezusszel?                                                                               -Szerintem minden tizenéves lány érti,hogy Beezus min megy keresztül.Ő nagyon felelősségteljes és én csodálom ezért.Amikor fiatalabb voltam,csak a szüleimnek akartam örömet szerezni.Egy bámulatos rajzzal,festménnyel vagy akármivel akartam hazamenni és azt mondani:"Ugye büszkék vagytok rám?"Ez a család (Beezusé)nagyon hasonlit az enyémre.A gyerekek le akarjáknyűgözni a szüleiket,ők meg azt mondják,hogy imádják azt, amit agyerekek csináltak,mégha az a világ legcsunyább dolga is.

-Nehéz volt 15 éves lánytjátszani?                                                                   -Hozzá kellett igazitanom a megjelenésemet.Sportmelltartókat hordtam,hogy laposabbnak tűnjek.Kényelmetlenül kellett éreznem magamat a bőrömben,és ezt nehéz volt elérni.Ezekben a pillanatokban a rendező gyakran figyelmeztetett,hogy játszak kevésbé kényelmesen.A csókjelenet kölönösen esetlen volt.Úgy értem,nem emlékeztek olyanra,hogy 15 évesen jól éreztétek magatokat?Ez megalázó,kinosés rettenetes volt.

2010.augusztus 21.

 

 

 

Selena Gomez új demó:

  A Selena Gomez and The Scene formáció második albuma,az A Year Without Rain vészesen közeleg,ám amig a rajongók várnak, egy újabb dalt hallgathatunk meg.

Selena Gomez: új demó

  Az  A Year Without Rain cimü dal demója már kiszivárgott,sőt,már a Rock Godot is meghallgathattuk Katy Perry eladásában,ám most itt van egy újabb szám,az Intuiton.

  Bár ez cak egy demóváltozat,tehát nem Selena énekel benne,de azt már igy is meglehet állapitani,hogy egész jó dalnak nézünk elébe.Érdekesség,hogy az összes eddigkiszivárgott dal,illetve demó Selena kedvenc dalai közé tartozik.

Az Intuition demóját megnézhetitek itt:

http://www.youtube.com/watch?v=hpHW47DEyNU&feature=player_embedded

2010.augusztus 20.

 

 

 

Demi Lovato nem fog énekelni Selena albumán:

  Egy régebbi cikkemben olvashattátok,hogy Demi Lovato,a Disney egyik csillaga duettet fog énekelni Selena Gomez új albumán. Szomorú,de sajnos kiderült,hogy ez a hir csak kacsa.

Demi Lovato nem fog énekelni Selena albumán

  A Camp Rock 2 cimű Disney-film New York-i bemutatóján az MTV kifaggatta Demi Lovatot arról,hogy valóban lessz-e Selena duett. Sajnosa válasz eléggéelszomoritó volt:"Nem.Ez nem igaz.Szerintem már befejezte a munkálatokat az új albumon.

  Az MTV Demivel készitett interjújából megnézhető a fentebb leirt pár pillant       itt

  Már csak az a kérdés,hogy Katy Perry és Miley Curys vajon valóban énekelni fognak-e majd az albumon.Az újságirók erről Selena kisasszonyt kérdezték,ám a válaszmindössze ennyi volt:"Nem tudom".

2010.augusztus 19.

 

 

 

 

 

Pakisztánnak kérnek segitséget a sztárok:

  Jolie szerint létkérdés,hogy az emberek ne fásuljanak el,hanem segitsenek más,rászoruló népeken.Ezúttal a pakisztáni árvizkárosultakon szeretnék segiteni.

Pakisztánnak kérnek segítséget a sztárok

  Két hires jótékony szinésznő is hivta a figyelmet a pakisztáni áradások által eelpusztitott több mint huszmillió házra.Az egyik Angelina Jolie.

  Angeline mellett Selena Gomez is szivügyének tekinti a szegény gyermekek sorsát  és ahol tud,ott segit.A következő üzenetet küldte a Facebookján:                                                                                                         "Helló mindenki!Biztos mind tudjátok,hogy Pakisztán járt talán a legrosszabul a természeti katasztrófák történelmében.Több mint 6 millió gyermeknek van szüksége vizre,ételre,menedékre és gyógyszerre.Az UNICEF ottvan,hogy segitsen,de az UNICEF-nek szüksége van a segitségünkre,együtt tudunk segiteni,és megmenthetjük a gyermekek életét.Kérlek tegyünk meg bármit,amit csak tudunk,azzal is segitünk,ha adományozunk egy dollárt, elmondjuk egy barátnak...semmi nem túl kicsi.Imádkozz Pakisztánért!"

2010.augusztus 18.

 

 

 

Selena még mindig szereti Nick Jonast:

  Selena aki nemrég szakitott Nick Jonaszsal,bevallotta,nehéz tullépni egy szakitáson,és még mindig érzelmei vannak Nick iránt.

Selena még mindig szereti Nick Jonast

  "Másrészt örülök,hogy vége van,és uj szintre léhetekaz életemben. Ennek ellenére nehéz.Szeretem."-nyilatkozta Selena a Morning Callnak.Selena azt is elmondta,hogy közte és Nick között nincsenek ellenérzések.

  Nemrég még az a pletyka járta,hogy Selena és Justin Bieber eggyütt járnak,ám ezt az énekesnő hamar eloszlatta,amikor azt nyilatkozta,hogy Justin Bieber számára a "kistestvért" testesiti meg.Vajon Nick Jonas és Selena még összejöhetnek?

2010.augusztus 17.

 

 

 

Háromszoros Kiss and Tell:

  Három fiatal.mostanában óriási népszerűségnek örvendő énekesnek is van egy-egy dala,aminek Kiss and Tell a cime.

Háromszoros Kiss and Tell

  Három énekes-egy a Disney-től,egy Kanadából,és hozzájuk egy lázadó.Mindannyiuk egyik albumán van egy-egy dal,ami hangzásra ugyan nem,de cimre pontosan megegyezik.Vajon ez puszta véletlen?

  Az egyik szeméy Selena Gomez.A Kiss and Tell cimű debütáló albuma-amely azóta egyébként aranylemez lett-13 dal látható rajta, ezekből az egyik a Kiss and Tell.Bár az album neve megegyezik a száméval,a két legnagyobb sláger a Falling Down és a Naturally.

  A másik Kiss and Tellt Justin Bieber Kanadai poppénekes vette fel a stúdiójában.A második albumára,a My World 2.0-ra-ami 2010.március 23-án jelent meg,készült el.

  Kesha Sebert is a -Selenához hasonlóan-debütáló, 2010.május 1-én megjelenő Animal cimű albumára rakta fel az ő dalát.Viszont ő leröviditette a dalcimet,nem Kiss and Tell lett,hanem egyszerűen Kiss N Tell.

2010.augusztus 16.

 

 

 

Selena Gomez a Musikfesten:

  Selena Gomez és a The Scene fellépett a Musikfesten,ahol most először hallhattuk az A Year Without Raint is.

Selena Gomez a Musikfesten

  Selen és bandája,elutaztak Phillybe,az ottani rajongók nagy örömére.A 18 éves Disney sztár a Round and Round cimű slágerével nyitotta az esti zenei fesztivált.Tengernyi tizenévesált  fel székekre és kiabálte,hogy "I love you,Selena!".A rajongók rózsaszin hercegnős cowgirl kalapot és Selena Gomez pólót vettek fel.A koncertről négy videó is készült,amelyek az alábbiakban megnézhetők:

A Year without Rain

You Belong with Me

Round & Round

Island in the Sun

2010.augusztus 15.

 

 

 

 

Selena Gomez:jön a második album:

  Seelna Gomez egyben új,egyben második albuma, az "A Year Without Rain"hamarosan megjelenik.Selena beszélt az új lemezről, valamint megjelent a hivatalos számlista,és az album egy  változatának boritója.

Selena Gomez: jön a második album!

 Selena Gomez első albuma,a Kiss and Tell 2009.szeptember 29-én jelent meg,s úgy tervezik,hogy a második album pont egy év után fog debütálódni-azaz idén szeptemberben.

  Ami meglepő lehet,hogy a lista "csupán 10 dalból áll(ezt sokan egy kicsit kevésnek találják),valamint hogy felkerült a Live Like There is Tomorrow cimű dal is,ami eredetileg Selena legújabb filmjéhez,a Ramona and Beezus-hoz készült.Az albumon rajta lessz a Rock God cimű szám is,mellyet Selena Katy Perry-vel ad elő.

  Ime a teljes lista:

1.)Summer is Not Hot

2.)Sick of You

3.)Off the Chain

4.)Rock God

5.)Live Like There is Not Tomorrow

6.)A Year Without Rain

7.)Spotling

8.)Intuiton

9.)Gosh of You

10.)Round and Round

2010. augusztus 14.

 

 

 

 

Találkozz a Wawerly Place sztárjaival!:

  Szeretnél találkozni a hires Disney sorozat főszereplőivel,Akkor ne habozz!Ird,rajzold vagy fotózd le,hogy mitől vagy te a legnagyobb rajongó.

Találkozz a Waverly Place sztárjaival!

  A Deichmann áruházlánc a minap olyan nyereményjátékot hirdetett,melynek főnyereménye egy két személyes ut Los Angelesbe,egynesen a Wisards of Wawerly Place forgatási helyszinére!Csupán annyi a dolgod,hogy leirod,lefényképezed vagy lerajzolod miért éppen TE vagy a legnagyobb rajongó.

  Az űrlapot http://www.deichmann.hu/site/hu/skript/waverly_place_gewinnspiel.php erre a linkre kattintva megtalálodÉrtelem szerüenkell kitölteni,majd elküldeni,és megvárni az értesitő e-mailt.De ha mégsem TE nyerbéd a fődijat,akkor sincs miért búsulnod,hiszen a pályázók között kisorsolnak majd egy Warázslók a Wawerly helyről rajongói csomagot,egy Warázslók a Wawerly helyről zene vagy hangjáték CD-t,továbbá egy Selena Gomez által aláirt cipőt.

  Bátran jelentkezz,hiszen semmi vesztenivalód nincs!

2010.augusztus 13.

 

 

 

 

Selena megőlezte Mileyt:

  Selena és Miley kapcsolatáról nagyon sok roszsindulatú pletyka kering,de Selean szerint nincsenek rosszban.Mileynek azonban van oka a féltékenykedésre,hiszen az utóbbi hónapokban Selena hiresebb,népszerűbb lett mint Miley.

Selena megelőzte Mileyt

  Selena Gomezt egyinterjúban megkérdezték,hogy igaz-e a pletyka, mely szerint rosszban lenne Miley Cyrusszal.Selena erre csak ennyit mondott:"A fiúk jönnek-mennek,és ezt Miley is jól tudja,de semmi bajunk egymással."

  Selena első albuma a Kiss and Tell aranylemez lett,de Mileynak nincs aranylameze.Állitólag a Wisards of Wawerly Place nézettsége megelőzte a Hannah Montanáét az USA -ban,valamint a magyar Disney Channel eddigi legnézettebb műsora.

  Selenának gyakran mondják manapság,hogy ő az új Miley Cyrus, de ő erre csak annyit mondott:"Nagyon hizelgő,hogy azt mondják, én lettem az új Miley,de én nem akarok Miley lenni.Nem utánzok senkit csak saját magam akarok lenni.

  Miközben csak növekszik Selena rajongóinak száma,Mileyt nagyon sokan leszólják új stilusa miatt.

2010.augusztus 12.

 

 

 

 

 

Selena Gomez és Mark Salling?Na ne!:

  Selenát már sok mindenkivel összehozták,deez most lehet,hogy mégis igaz.Egy jó barát szerint a Teen Choice Awards alatt állandóan sms-t irtak egymásnak.

Selena Gomez és Mark Salling? Na ne!

  Talán igaz,talán nem,de az egész internet ettől zúg,miszerint Selena és Glee sztárja,Mark Salling közöttvan valami.Selena egy ismerőse szerint egész idő alatt,mig a Teen Choice Dijátadó ment, sms-eket irtak egymásnak,mikőzben Selena kint ült az első sorban, és akkor is,mikor Mark a kulisszák mögött voltházigazda.

  "Amikor Mark kijött a szinpadra,Selena csak ugy ragyogott fütől fülig."-nyilatkozta az ismerős a RadarOnline-nak.

  Talán nem is lenne gond,csak az a baj,hogy 10 év korkülönbség van köztük.Selena,reméljük nem lessz belőlle semmi komoly,de ezt inkább rád bizzuk!

2010.augusztus 11.

 

 

 

Selena:"Én is voltam pattanásos kamaszlány":

   Selena Gomez manapság egyre több tinilány példaképe. Rengetegen rajonganak érte,ami nem is meglepő,mert tehetséges lány.A Nők Lapja Cafének adott interjúban elmesélte,hogy neki milyen volt megérni a kamaszkort... 

Selena: „Én is voltam pattanásos kamaszlány!”

  -A Warázslók a Wawerly helyből egyes epizódjaiban már sok hiresség felbukkant.Van közülük kedvenced?-Őszintén mondom, hogy egyértelműen Shakira volt a kedvencem, mert igazi profi és nagyon édes.Nagy felfordulást csinált,és izgult is a felvétel előtt,de igazi megtiszteltetés volt,hogy vállalta a szereplést.

-Ha jól tudom,imádod a Jóbarátok sorozatot.Rachel-vagy Mónika- rajongó vagy?-Mindegyiküket imádom,de talán Chadler vagy Monika a kedvencem.Azt hiszem inkább Monicával tudok azonosulni,mert néha én is tisztaságmániás vagyok.                                                   

-Van esetleg olyan brit szinészakivel szivesen dolgoznál együtt?-Imádom Keira Knightley-t.Ó,istenem,és odavagyok Carey Mulliganért!Shia LaBeouffel jár,aki szerintem irtó jó pasi.Amikor először hallottam,hogy barátnője van,azt mondtam:"Na ne!"De aztán megtudtam,hogy Carey Mulligan az,és akkor már azt mondtam:"Ja akkor oké!"Nagyon szeretem őt.                                

-Számos ismert emberrel dolgoztál már együtt,izgulsz még egy-egy nagy találkozás előtt?-Persze,az ember ideges lessz,ha egy általa nagyra tartott szinésszel vagy zenésszel találkozik.Jelenleg épp Nicole Kidmannel dolgozom együtt a Monte Carlo cimű filmben.Hihetetlen kisugárzása van.      

-Zenészként is sokszor fellépsz.Van listád őrült dolgokról,amikre a szinfalak mögött szükséged van?-Némi tea,és általában citromot és savanyúságot eszem.Ja, és állandóan olivaolajat iszom fellépés előtt.Valamint mindig nállam van a kedvenc csizmám.Ez nagyon fontos mert minden fellépésemen viselem.Még nem estem el benne,szerencsés darab.      

-A legtöbb dalod a szerelemről szól,és persze a fiúkról...-Igen,ez a téma foglalkoztatja leginkább a tinédzsereket.Valójában ez a legfontosabb dolog az eész világon.Azért irok ilyen érzésekkel, mert fontos a rajongóimnak,hogy azonosulni tudjanak a zenémmel.

-Tizennyolc éves vagy,már túl vagy a kamaszkoron.Neked is olyan problémáid voltak,mint az átlagos tinédzsereknek?-Persze!Nekem is olyan problémáim voltak,mint akármelyik tinilánynak.Voltak és vannak pattanásaim,ezért arra nagyon odafigyelek,hogy minden reggel és este meglegyen a tisztitás. Amikor azt hallom,hogy sok lány utálja a testét,az mindig kiakaszt. Az én szememben az önbizalom az igazi szépség.                              

-Ha már az arcápolásról van szó,a szinésznőket szivesen fotózzák smink nélkül.Nem mérgélődsz,ha megjelenik egy ilyen kép róllad az újságokban?-Ha nem dolgozom nem bajlódok a sminkkel!Nem aggódom emiatt, hogy az emberek igy látnak!Elvégre Isten adta nekünk a testünket! Miért félnék megmutatni?

2010.augusztus 10.

 

 

 

Selena nem akar jókislány lenni:

  Selena egy interjúban azt nyilatkozta,hogy már teljesen elege van abból,hogy ennyire ártatlan az imidzse."A vicces az,hogy nem szeretem mikor az emberek azt mondják,hogy angyali vagyok. Utálom mikor ezt csinálják!-mondta a 18éves szinésznő a Teen Choice Awardson,majd folytatta.-"Sosem mondtam,hogy nem vagyok jólány.Őszintén én azt csinálom amt szeretnék...És én csak szeretném végre megtudni,ki is vagyok igazából."

Selena Gomez nem akar jókislány lenni

  Selena olyan példaképeket választott akik érettek,mert ugy gondolja akkor őt is felnőtebbnek fogják kezelni."Olyan emberekre nézek fel a családomból,akiket szeretek.A példaképeim rajtuk kivűl Rachel McAdams és Sandra Bullock.Ők erős nők,akik jó szinésznők és mindenki szereti őket."

  Jövőbeli terveiről igy nyilatkozott:"Fejleszteni szeretném a cégemet, és emiatt nagyon izgatott vagyok.Manapság a WOWP-re fókuszálok,és remélhetőleg mégsem lessz vége-de sose lehet tudni."

  És hogy mi a célja?"Csak boldog szeretnék lenni.Remélem,hogy része leszek egy szuper projektnek,és csodás emberekkel dolgozhatok majd."

2010.augusztus 09.

 

 

 

Újabb demó Selena Gomez új albumáról:

  A legújabb albumból már hallhattunk egy remek számot,méghozzá a Round and Roundot,de most fény derült még egy számra,melynek cime A Year without Rain,amely egyben az album cime is lessz.A dalt egyenlőre nem Selena énekli,hiszen csak egy demó változat. Az album majd csak szeptember 28-án fog megjelenni,amit már mindenki lázasan vár,és ezt csak tetézte az igen jól sikerült Round and Round klip,amelyet ráadásul Budapesten forgattak.

  Az A Year without Rain nagyon jó szamnak igérkezik,de minden rajongó természetesen már Selena változatára kiváncsi.A számok listája már felkerült a Walmart oldalára,ahol még további információt is megtudhatsz.Egyébként szeptember 21-én meglehet vásárolni a CD-t.

  Selena az MTV-nek beszélt az albumról és kedvenc számáról:"A kedvenc dalom az albumról az A Year without Rain.Az album nagyon ritmusos lessz,és sokat lehet a dalokra táncolni.Ez más lessz mint az előző.Még a szövegek is erősebbek,szivhez szólóak lesznek!"-mondta a fiatal énekes-szinésznő.

A hivatalos dallista:

1.)Summer is Not Hot

2.)Sick of You

3.)Off the Chan

4.)Rock God

5.)Live Like There is No Tomorrow

6.)A Year without Rain

7.)Spotlight

8.)Intuition

9.)Ghost of You

10.)Round and Round

2010.augusztus 08.

 

 

 

Selena ajándékot kapott Fergie-től:

  A Selena rajongók mind tudják,hogy kedvenc Disney sztárjuk Fergie férjével,Josh Duhamellel forgatta a Ramona and Beezust.

Selena ajándékot kapott Fergie-től

  Éppen forgattak,mikor Selena megkapta Fergie ajándékát,ami egy pár cipő volt."Sosem találkoztunk és mégisküldött nekem egy pár cipőt.Ez nagyon kedves volt tőle.Én és Joey(a filmbeli húga)kaptunk tőle egy-egy pár "Fergilicious" cipőt!"-nyilatkozta Selena a váratlan ajándékról.

  Selena Josh Duhamelről is elmondta a véleményét:"Josh Duhamel nagyon jó fej.Olyan csodás.Annyira édes és ugy hiszem ezt mindenkinek tudni kell."-Hoppá!Úgy néz ki Selena egy kicsit belehabarodott szinésztársába, ami mondjuk érthető.

2010.augusztus 07.

 

 

 

 

Selena:"Nem volt randin hat hónapja":

  Hova tűnt a hires Nick Jonas Taylor Lautner?Selena nemrég töltötte be 18.életévét és még szingli.

  Selena 2008-ban Nick Jonas,2009-ben Taylor Lautner párja volt. Azóta már mindkettőjükkel való kapcsolatának vége,és Sel is elég elfoglalt volt ahoz,hogy randizzon.

Selena: „Nem voltam randin hat hónapja”

Az utóbbi időkben következőkettette Selly:

•elkezdték forgatni a WOWP 4.évadát

•a saját divatmárkáján dolgozott(Dream Out Loud)

•Magyarországon és Franciaországban járt,ahol Monte Carlo cimű filmjét forgatta

•nemrég került bemutatásra a Ramona and Beezus cimű film, amelyben Selena volt az egyik főszereplő Joey King mellet,akivel együtt ünnepelte szülinapját is.

  Mindezek mellett érthető is,hogy Selenának nem volt ideje az elmúlt 6 hónapban randizni.

  Ő igy nyilatkozott:"Sajnos nem volt randim 6 hónaja.Igy visszatekintve nem is olyan hosszú idő.Az az igazság,hogy én nem találkoztam senkivel,de fiatal vagyok.Nekem nincs szükségem arra,hogy legyen most egy barátom.Rájöttem,hogy akkor kábé ezer randin ott kellene lennem,amig megtalálom a tökéletes pasit."

    Selenának talán igaza van.Még csak 18éves és van még ideje rátalálni az igazira.Felfele ivelő karierjére is több idő jut igy.

2010.augusztus 06.

 

 

 

Selena megszólalt magyarul:

  A legutóbbi rádiós interjúban,a Z100-ban élő chat volt meglepve minden magyar rajongót Selena nem felejtette el azokat a szavakat mondatokat amiket Magyarországon tanult.

Selena Gomez megszólalt magyarul

  Hihetelen?Ugy látszik Selena nem felejtette el azokat a szavakat, mondatokat amiket Magyarországon tanult,amig a Monte Carlo cimű filmet forgatta.

  Selena legutóbbi rádiós interjújában épp azt kérdezték hogy tud-e franciául:"Tudsz beszélni franciául?"Mire Selena:"Nem,de tudok magyarul!"A következő szavakat emlitette:"Szeretlek"és hogy " Csendet,felvétel lessz"

2010.augusztus 05.

 

 

 

 

Selena duettezik Miley-val:

  Még nem erősitett információk szerint Selena új albumán egy duett is szerepel,melyet a tinisztár Miley Cyrusszal közösen énekel.

Selena duettezik Miley-val?

  Sokak szerint a két tinisztár között nem felhőtlen a viszony. Azonban mindketten váltig állitják,hogy nincsenek köztük ellenérzések.olyannyira nincsen köztük ellentét,hogy nagy valószinüség szerint Selena új albumára felénekeltek egy duettet is. A tracklistán azt is felfedezhetjük,hogy Selena nem csak Mileyval, hanem BFF-jével,Demi Lovatoval is énekel egy duettet. Köztudott,hogy a két lány kapcsolata,mostanában igencsak megromlott.Vajon ezek a duettek közelebb hozzák őket egymáshoz?

Ime az állitólagos tracklista:

1.)Round and Round

2.)A Year without Rain

3.)Off the Chain ft.Miley Curys

4.)Rock God ft.Katy Perry

5.)Intuition

6.)Trust in Me

7.)Live Like There is No Tomorrow

8.)Hot "n" Cold

9.)Lagon

10.)The Begging of the Road ft.Demi Lovato

11.)True to Myself

12.)Headfirst(bonus track)

13.)Kiss and Tell(bonus track)

2010.augusztus 04.

 

 

 

 

Selena otthagyja a Wisards of Wawerly Place-t:

  Selena tőbb évig forgatta a Wisards of Wawerly Place Disney-s sorozatot,ami nagyon a szivéhez nőtt,most mégis otthagyja.

Selena otthagyja a Wizards of Waverly Place-t

  Perez Hiton oldalán olvasható a hir,miszerint Ms Gomez otthagyja Alex Russo szerepét.

  A sztár igy nyilatkozott:"Sajnos ez az utolsó évad,amit leforgatok,és a szivem szakad emiatt.Szörnyű időknek nézek elébe." Vajon mi álhat a távozás hátterében?

2010.augusztus 03.

 

 

 

 

Selena Gomez már augusztusban koncertezik:

  Meg lessz tartva Selena Gomez koncertje augusztus 22-én.Hiába, hogy beteg volt az énekesnő,mégis úgy döntött,a nyár végi előadást megtartja.

Selena Gomez már augusztusban koncertezik

  Selena nemrég lemondott rengeteg koncertet,mert gondvolt a hangszálaival.Erről ezt mondta:"Rendkivűl csalódott vagyok,hogy törölni kell ezeket a műsorokat.A rajongóim adják a világot nekem,és annyira izgatott voltam,hogy fellépek.

  Az énekesnő a Facebookon is leirta,hogy sajnálja,hogy egy csomó koncertje elmaradt,de elárul egy titkot:az augusztus 22-ei dátumra eső koncertje meg lessz tartva!Azt is hozzátette,hogy tudja,hogy az orvosa megtiltotta a koncertezést,de a hangszálai már kezelésben vannak.

2010.augusztus 02.

 

 

 

Könyv készült Demi és Selena barátságáról:

  Demi Lovato és Selena Gomez már hétéves koruk óta a legjobb barátnők,és most végre könyv is készült az örökké tartó barátságukról!

Könyv készült Demi és Selena barátságáról

  Demi Lovato és Selena Gomez egy közös film forgatásán ismerkedtek meg,és azóta nagyon jóban vannak egymással.

  Azt nyilatkozták,hogy a barátságuk elválaszthatatlan,mindig is jó barátok maradnak.Ám,manapság,Demi inkább másik legjobb barátnőjével,Tiffany Thornton-nal tlti idejét,mig Selena mostanság Taylor Swif-tel haverkodik.Mivel a két lány nagyon sok közös kalandon ment keresztül,Lucy Rutherford elhatározta, hogy ir egy könyvet a két lány kalandjairól.A könyv bizonyára nagy siker lessz.A könyv már kapható Magyarországon is, ráadásul magyarul.A kötetben elolvashatod,a két csajszi barátságának és életének egész történetét.

2010.augusztus 01.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Cialis For Daily Use Prices LesNask

(LesNask, 2019.11.13 18:32)

Viagra Plus Without Prescription Buying free shipping isotretinoin isotrex best website Gris Peg Price [url=http://clanar.com]viagra[/url] Kamagra 100mg Nice Sildenafil Pas Cher 120 Mg Progesterone Hormone Replacement Sale Pharmacy

Generic Discount Levitra LesNask

(LesNask, 2019.09.17 21:31)

Cialis Non Generique Buy Generic Prednisone Online [url=http://allngos.com][/url] Amoxicillin Dosage For 45 Pound Child Trouver Levitra En Ligne Average Cost Of Propecia

Viagra Giovani Effetti EllGrooro

(Elluntoms, 2019.08.26 22:27)

Shelf Life Of Prednison Tablets [url=http://leviplus.com]cialis and levitra[/url] Cialis Wo Rezeptfrei Buy Z Pack Over The Internet

Where To Buy Tab Finasteride Visa EllGrooro

(Elluntoms, 2019.03.27 04:04)

Amoxicillin And Doseage Cephalexin Without Prescription [url=http://xzanax.com][/url] Propecia Largo Plazo

SELLY FAN

(JENNI, 2012.08.29 16:08)

SZERINTEM SELENA ÉNEKESNEK SZÜLETET